Treninger fremover

Treninger fremover Alfheim: Vi kjører med samme oppsett på treninger ut uke 16. Det vil enkelte dager være kamper som kretsen har satt opp- og disse går foran treninger. Jeg sender ut beskjed om dette så langt det lar seg gjøre. Ellers gjelder alle regler om mål som før: ut på langsiden. Men fredager før eliteseriekamp MÅ målene plasseres bak reklameskiltene i nordenden. Bjerkaker: Full av sne, og blir brøytet når det er hensiktsmessig ut i fra smelting av issålen under. Dere trenger ikke spørre meg, en og en på messenger/SMS/mail om når banen skal brøytes eller spørre meg om jeg vet når banen er klar. Vi er i samme situasjon som Skarpmarka, Storelvabanen, Hamnabanen etc og andre baner uten undervarme. Ingen av de er grønn før varmen og våren hjelper oss. Og det vil si at treninger i slutten av april og i mai, avhenger av når dette skjer. Beate

Treninger fremover
Alfheim: Vi kjører med samme oppsett på treninger ut uke 16. Det vil enkelte dager være kamper som kretsen har satt opp- og disse går foran treninger. Jeg sender ut beskjed om dette så langt det lar seg gjøre. Ellers gjelder alle regler om mål som før: ut på langsiden. Men fredager før eliteseriekamp MÅ målene plasseres bak reklameskiltene i nordenden.
Bjerkaker: Full av sne, og blir brøytet når det er hensiktsmessig ut i fra smelting av issålen under. Dere trenger ikke spørre meg, en og en på messenger/SMS/mail om når banen skal brøytes eller spørre meg om jeg vet når banen er klar. Vi er i samme situasjon som Skarpmarka, Storelvabanen, Hamnabanen etc og andre baner uten undervarme. Ingen av de er grønn før varmen og våren hjelper oss. 
Og det vil si at treninger i slutten av april og i mai, avhenger av når dette skjer. 
Beate

Våre Samarbeidspartnere

 

 

Grasrotandelen

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift