Fotballskoler

Påmelding til Mydland fotballskole for jenter er lagt ut, og 28. mars kl 12 legges det ut påmeldingsskjema til Telenor X-tra, TIL-skolen. For å bli registrert som deltaker, må betaling være utført. Samme dato legges også TINE fotballskole ut.

Treningsavgift og kontingent

Nå skal alle ha fått betalingsvarsel på SMS. De av dere som ikke fått det, må melde til post@til.no. Informasjon om kontingent ligger under "Nyttig info."

Tilbud på sesongkort for klubbens medlemmer

Her er lenker til kjøp av sesongkort for medlemmene i klubben. Tilbudene gjelder, spillere, trenere/lagledere, søsken og foreldre.

Klubbkveld for spillere født 2006 og eldre

Sett av datoen 13. februar. Da er de eldste spillerne i klubben invitert til Alfheim for å lære mer om klubben, om TIL akademiet, om det å være proffspiller i Premier League (med Morten Gamst Pedersen) og det å score mål (av Målkongen i Norge Sigurd Rushfeldt ). Vi håper så mange som mulig kan. :-)

Da takker vi for året som gikk.

En spesiell takk til alle dere som gjør en super jobb med lagene i TIL. Vi i administrasjonen ønsker at dere alle får en flott jul og et 2017 med mye fotball og mye morro. :-) Hilsen Adm med Berit og Beate

Utstyr klar til avhenting

Baller, bager, pumpe, vester og kjegler er klar til avhenting på Alfheim mellom kl 0830 og 1530. Datoer: 20. og 21. desember. Deretter fra 3. januar og utover. Ta godt var på det nye utstyret. :-)

Informasjon fra lagledermøtet 8. desember

Påmelding til Telenor Xtra er klar

04,05 og 06 trener mandager og onsdager i Skarphallen 07, 08 og 09 trener tirsdager og torsdager i Fløyahallen Påmelding under fanen Fotballskoler Ved spørsmål, ta kontakt med utviklingsleder i TIL Truls Jenssen, epost truls.jenssen@til.no, 450 88 873

Besøk våre lagsider

Våre Samarbeidspartnere

 

 

Grasrotandelen

©2017 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products